Investeren in Bitcoin.

Bitcoin is het nieuwe goud. Je kunt er prima in investeren aangezien het alleen maar in waarde toeneemt. Hoewel Bitcoin door veel investeerders als het nieuwe goud wordt gezien, is het ook gewoon een digitaal betaalmiddel dat door veel mensen en bedrijven wordt gebruikt.

De waarde van deze digitale munt zal de aankomende jaren alleen maar toenemen. Een goed moment om in te stappen dus. Maar hoe doe je dat, hoe kun je investeren in Bitcoin?

Er zijn verschillende manieren waarop mensen geld verdienen met Bitcoin. Laten we onderscheid maken tussen investeren voor de langere termijn het zogenoemde Hodlen van Bitcoin en crypto currencies. En het handelen in Bitcoin, het kopen en verkopen van Bitcoin met winst natuurlijk.

Hodlen, wat is het en hoe doe je dit?

De eerste optie is Hodlen. Daarmee investeer je een gedeelte van je geld in het digitale goud. Je koopt met je fiat (je euro’s) een deel, een hele of zelfs meerdere Bitcoins. Het kopen van een Bitcoin kan op verschillende websites zoals die van BTC direct. Vervolgens zorg je dat je je Bitcoin of andere crypto in een wallet bewaard en laat dit vervolgens staat voor een langere tijd. Hodlen (vasthouden) Hodlen die je voor een langere tijd, vanaf een jaar tot enkele jaren. Tegen de tijd dat Bitcoin aanzienlijk in waarde is gestegen en jij een klein of groot fortuin hebt. Zou je kunnen incasseren en je Bitcoin verkopen tegen euro’s. Maar wie weet is tegen die tijd de Bitcoin nog het enige of het standaard betaalmiddel. 😉

Handelen in Bitcoin, kopen en verkopen op het juiste moment.

De andere optie die veel sneller gaat. Is handelen in Bitcoin. Dit gebeurd doorgaans op cryptobeurzen. Er zijn gigantisch veel beurzen (exchanges) waar je crypto kunt kopen en verkopen. Handelen in Bitcoin is niet heel makkelijk en voor iedereen weggelegd. Je zult het een en ander moeten weten over de technologie, strategieën en technieken die gebruikt worden om te bepalen wanneer je juist moet kopen en verkopen om winst te maken.

Daarnaast zul je hiervoor de markt goed in de gaten moeten houden, en dit is in de crypto wereld echt een dagtaak. Er gebeurd veel op het gebied van crypto en zul je om hier goed mee om te kunnen gaan en de juiste beslissingen nemen, elke dag mee bezig moeten zijn. Als alternatief zou je een trading platform kunnen gebruiken. Deze zijn ingericht om het handelen in Bitcoin nog makkelijker te maken. Juist voor mensen die veel kunnen investeren en of niet zoveel tijd hebben om de markt elke dag in de gaten te houden.

Trading Platform The Bitcoin Code.

Je zou dan kunnen kijken naar een trading platform zoals dat van The Bitcoin Code. Dit is een stukje software waarmee je in feite even kort door de bocht ‘snel rijk mee kunt worden’ De geavanceerde software en het algoritme hiervan kan ontzettend veel data verwerken en op basis van deze data op het juiste moment handelen om jouw ingelegde geld snel te verdubbelen. Hier kun je meerdere reviews en The Bitcoin Code ervaringen lezen.